|
Karczma "Pod Spaczeniem" |
| Autor |
Wiadomość |
Grzegorz
Ulubiony system:: WFB
|
Wysłany: 2010-07-13, 16:42
|
|
|
To jeżeli niemożna do niego strzelać to znaczy że strzelamy do samych podstawek?
jaki sens mają wtedy figórki... |
|
|
|
 |
Grzegorz
|
Wysłany: 2010-07-13, 16:59
|
|
|
| Gram właśnie z przyjaciółmi, moja figórka padła na stunedzie i położyłem ją do przodu wrogich jednostek, w tej sytuacji "Skaveni" strzelali do mojego wojownika na krótkim zasięgu licząc cale od czóbka mojego wojownika... jeżeli w tej sytuacji zmieżymy cale od podstawki to skaveni są na dalekim zasięgu.czyja jest racja? |
|
|
|
 |
Arathorn
Jestem taki super, że gwiazdy bledną! Punk's Not Dead

Ulubiony system:: W40
Wiek: 15 Dołączył: 09 Gru 2008 Posty: 816 Skąd: Zadupie niemałe
|
Wysłany: 2010-07-13, 17:29
|
|
|
| Grzegorz napisał/a: | | położyłem ją do przodu wrogich jednostek |
Jakbyś stał i oberwał kulą, to chyba byś się wywalił w kierunku przeciwnym od którego nadleciała
| Grzegorz napisał/a: | | Gram właśnie z przyjaciółmi |
- Hej, widzisz tych gości? Oni chyba chcą strzelić w naszego przyjaciela.
- Hmmm... może go trochę przesuniemy?
| Grzegorz napisał/a: | | jaki sens mają wtedy figUrki... |
Figurki zawsze mają sens estetyczny, a czasami strategiczny, poglądowy, itp., itd.... |
_________________ Po wyciągnięciu zawleczki Pan Granat przestaje być naszym przyjacielem. - Ulotka zachęcająca do służby w U.S. Army |
|
|
|
 |
Czak_Norris
Sierżant Frustrat

|
Wysłany: 2010-07-14, 14:54
|
|
|
Figurki mają sens - bierze się je pod uwagę przy ustalaniu czy ,,ten gość jest wyższy od tego płotu czy nie?''
Weź też poprawkę na fakt, że jeśli ktoś upadnie po ciosie w brzuch to na pewno nie wyprężony jak struna ale raczej zwinie się w kłębek. A wtedy jego głowa nie będzie wystawać. Użyj wyobraźni, nie można wszystkiego załatwiać rzutami.
- Ekh, Ekh... Powiedz... mojej żonie... że ją... kocham...
- Ty nie masz żony, a poza tym ja tu tylko sprzątam. |
_________________ Znam Teakwondo, Wu-Shu , Ninjutsu, Karate, Wing-chou i wiele innych trudnych słów, więc uważaj!... |
|
|
|
 |
Grzegorz
|
Wysłany: 2010-07-14, 18:46
|
|
|
Mój przeciwnik jest innego zdania
Ja myślałem że jak figurka jest znokautowana lub ogłuszona to zajmuje miejsce obszaru szerokości podstawki...
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi i pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|